Què t'hi Jugues complet | L'última hora del futur de Messi, l'anàlisi de Besa i els ascensos d'Europa i Sant Andreu

SER Podcast

L'última hora del futur de Leo Messi: hi ha pessimisme al Barça. L'anàlisi de l'actualitat amb Ramon Besa. L'última hora sobre el futur de la Superlliga, amb Joaquín Maroto. Ens visiten als estudis de SER Catalunya en Sergi Arranz, jugador de la UE Sant Andreu i en Sergi Pastells, jugador del CE Europa, per parlar de l'ascens que han aconseguit els dos equips. Al 'Remember when...' parlem amb Joan Creus i recordem la gesta del TDK Manresa, que fa 25 anys es va proclamar campió de Lliga.

Más episodios

Què t'hi Jugues complet | La prèvia de les semifinals de la Champions pel Barça femení i tertúlia amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

Analitzem la prèvia del FC Barcelona - Chelsea a les semifinals de la Champions femenina. Escoltem les rodes de premsa de Jonatan Giráldez i Patri Guijarro. Fem tertúlia amb Joan Poquí i Ivan San Antonio. I tanquem el programa, com cada divendres, amb la taverna mediàtica.

"Gündogan diu la veritat, però ho ha dir al vestidor i no públicament"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del Clàssic amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

Què t'hi Jugues complet | El Madrid a semifinals de Champions amb Delmàs, Aday i Lu i entrevista a Estrada Fernández

El Real Madrid guanya al Manchester City a la tanda de penals i ja és a les semifinals de la Champions League. Ho analitzem amb Àlex Delmàs, Aday Benítez i Lu Martín. Entrevista a l'exàrbitre Xavi Estrada Fernàndez que presenta el llibre 'La verdad del Caso Negreira'.